Extra services van Le Miracle, voor uw gemak!

Brood en eieren
Elke ochtend een vers croissantje en stokbrood bij het ontbijt?
U kunt dagelijks bij Le Miracle uw verse brood bestellen en de kippen zorgen voor een lekker eitje. Uw bestelling zal ’s ochtends bij uw appartement klaarliggen.
Dat is nog eens een fijn begin van de dag !

Digitale infogids
Onze gasten ontvangen ruim voor aankomst een digitale infogids met daarin alles over het appartement, de omgeving en veel handige informatie en tips.
Er staan bijvoorbeeld goede restaurants in, maar ook heerlijke zwemplekken in riviertjes in de omgeving. Met een simpele druk op de knop vindt u gemakkelijk de route erheen.
De infogids kan worden opgeslagen op smartphone of tablet zodat deze altijd en overal kan worden ingezien. Handig !

Linnenpakket
U treft bij aankomst opgedekte bedden en een uitgebreid linnenpakket (handdoeken en keukendoeken). Wekelijks schoon linnengoed is inbegrepen.

Elektrische auto opladen
U kunt een elektrische auto opladen op de parkeerplaats (via aansluitpunt 220V met verbruiksmeter). De kosten bedragen € 0,15/KWh.

Handig zo’n startvoorraad
Bij aankomst treft u een startvoorraad aan van:

  • thee, koffie, melk en suiker
  • olie, azijn, peper en zout
  • afwasmiddel en vaatwasmiddeltabletten
  • wasmiddel en allesreiniger
  • toiletpapier en keukenrol

Lekker eigengemaakt & uit de streek
Op het terrein van Le Miracle groeit allerlei lekkers. Daarvan maken we heerlijke jams en confitures zoals vijgenjam met rozemarijn en gember, confit de vin rouge en kweeperengelei met citroengras. Ook bieden we wijn uit de Cevennen (Domaine de Berguerolles), lokaal gebrouwen bier (Cévennstar) en andere lekkere lokale produkten.

Boodschappen service
Da’s relaxed, aankomen op je vakantiebestemming en dan een lekker gevulde koelkast aantreffen.
Wij regelen dat graag voor u. De kosten van deze service zijn € 15.

Tennisbaan
Op korte loopafstand van Le Miracle vindt u de gemeentelijke tennisbaan waar u gratis gebruik van kunt maken. Neem dus uw tennisspullen mee als u op vakantie graag een balletje wilt slaan !

Houtkachel en barbecue
Alle appartementen zijn – naast comfortabele elektrische (vloer)verwarming – voorzien van een houtkachel.
Ook is er een (eenvoudige) barbecue aanwezig.

Voor de kinderen
Een kinderstoel en een opgemaakt kinderbedje kunnen voor u klaargezet worden. Voor de allerkleinsten hebben we handige dingen als een toiletbrilverkleiner, aankleedkussen en een luieremmer beschikbaar.
In de “gastenbibliotheek” zijn kinderboeken, strips, kinder-DVD’s en allerlei spellen en speelgoed (zoals K’nex en Kapla) aanwezig.
Zo zullen ook de kinderen het naar hun zin hebben !

Brocante
Eén van onze guilty pleasures is het afstruinen van brocantes en vide greniers in de omgeving. Vaak zijn onze ogen groter dan de ons beschikbare ruimte en hebben we geen plaats meer voor alle trouvailles. Daarom hebben we van de nood een deugd gemaakt en zijn deze leuke spullen te koop. Op zoek naar een origineel cadeau en geen zin in het obligate lavendelzeepje ? Neem eens een kijkje.

Schoon !
Bij Le Miracle gebruiken we zoveel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deels maken we ze zelf op basis van Marseille-zeep en we stellen ze dan ook graag ter beschikking aan onze gasten. Gratis uiteraard.